مجسمه آزادی و ۲۳ حقیقت کوتاه در مورد آن که برایتان جالب خواهد بود

مجسمه آزادی ایالات متحده از جمله مجسمه‌های مشهور در جهان است که نماد آزادی ایالات متحده محسوب میشود.

 

در این مطلب به ۲۳ حقیقت خاص و کوتاه در مورد مجسمه آزادی اشاره خواهیم کرد که قطعا برایتان جالب خواهد بود. با وای آره همراه باشید:

 

 

۱. مجسمه آزادی با طول ۹۲.۹ متر، یکی از بلندترین مجسمه‌های جهان است. 

 

میزان بلندی مجسمه آزادی

 

۲. این مجسمه هدیه‌ای از سوی مردی فرانسوی بنام Edouard de Laboulaye به ایالات متحده بود که آن را به پاس تشکر از تلاش‌های آمریکا در جهت دموکراسی و لغو برده داری تقدیم این کشور کرد.  

 

 

۳. با این که مجسمه آزای نماد ملت آمریکا محسوب میشود اما این مجسمه در واقع به دست مردی فرانسوی بنام فردریک آگوست بارتولدی طراحی شده است. 

 

 

۴. ساخت این مجسمه یک همکاری مشترک بین ایالات متحده و فرانسه بود. آمریکایی‌ها پایه مجسمه و فرانسوی‌ها خود مجسمه آزادی را ساختند. 

 

 

۵. قرار بود این مجسمه در سال ۱۸۷۶ رونمایی شود تا مردم آمریکا، جشن تولد صد سالگی کشورشان را جشن بگیرند اما بدلیل هزینه‌های بالای ساخت و سایر موانع دولتی، این کار ۱۰ سال به تعویق افتاد.

 

 

۶. فردریک آگوست بارتولدی؛ طراح این مجسمه، از الکساندر گوستاو ایفل ( طراح برج ایفل فرانسه) درخواست کرد تا در طراحی اسکلت این مجسمه به او کمک کند.

 

 

۷. جمله ” آزادی، روشن کننده جهان است” نام کامل مجسمه آزادی است.

 

 

۸. این مجسمه از بیش از ۳۰۰ لایه مس ساخته شده است. 

 

 

۹. این مجسمه در جزیره‌ای بنام نیویورک هاربور قرار دارد. 

 

 

۱۰. نام این مجسمه و ظاهر آن از از چهره لیبرتاس، یکی از الهه‌های روم نشئت گرفته است که چهره او اغلب سمبلی برای برده‌های آزاد شده است.

 

 

۱۱. آتش مشعلی که در دست مجسمه آزادی است، از طلای ۲۴ عیار ساخته شده است.

 

طلای ۲۴ عیار مشعل مجسمه آزادی

 

۱۲. این مجسمه، یک لوح قانون در دست دارد که بر روی آن چنین نوشته شده است: ” July IV MDCCLXXVI” به معنی ۴ جولای ۱۷۷۶. عرض این لوح حدود ۴.۳ سانتیمتر است.   

 

۱۳. ناخن شست مجسمه آزادی حدود ۳ دهم متر است.

 

 

۱۴. زنجیر شکسته، و بندی که در پای این مجسمه است از نظر برخی از افراد نشانه پایان برده‌داری در آمریکاست. این حال، به احتمال زیاد این زنجیر نماد رهایی از قانون اروپا است. 

 

 

۱۵. بودجه مورد نیاز برای ساخت مجسمه آزادی محدود بود بنابراین دولت آمریکا و فرانسه به کمک مراسم‌های خیریه و درخواست بودجه توانستند بودجه این مجسمه را تامین کنند.

 

 

۱۶. جوزف پولیتزر (که برنده جایزه معروف پولیتزر در روزنامه نگاری است و فعالیت‌های بسیاری در زمینه ادبی انجام داده است)، از روزنامه خود بنام  The World، برای جمع آوری بودجه برای ساخت این مجسمه استفاده کرد. او با واگذاری صفحات سرمقاله خود توانست کمک زیادی برای جمع آوری مبالغ مورد نیاز برای ساخت مجسمه بکند.

 

 

۱۷. مجسمه تکمیل شده آزادی در ژوئن ۱۸۸۵ وارد آمریکا شد. 

 

 

۱۸. به منظور حمل این مجسمه از فرانسه به ایالات متحده، مجسمه به ۳۵۰ قطعه تقسیم شد و تا چهار ماه پس از رسیدن به ایالات متحده، قطعات آن در حال سر هم‌بندی بود. 

 

 

۱۹. پس از نصب مجسمه آزادی، این مجسمه برای میلیون‌ها مهاجر از سراسر دنیا که از طریق جزیره الیس وارد نیویورک می شدند، تبدیل به نمادی امن و مشهور شد تا آنان براحتی بتوانند وارد آمریکا شوند.

 

 

۲۰. هر ساله چهار میلیون نفر از این مجسمه دیدن می کنند.

 

بازدید ۴ میلیونی از مجسمه آزادی

 

۲۱. این مجسمه در اصل توسط هیئت فانوس دریایی نگهداری میشد اما درنهایت به دپارتمان جنگ فرستاده شد و سپس به سازمان پارک‌های ملی تحویل داده شد. 

 

 

۲۲. در سال ۱۹۸۴، رئیس جمهور رونالد ریگان یک کمپین بازسازی عظیم را رهبری کرد بطوریکه مجسمه آزادی در سال ۱۹۸۶ پس از بازسازی در اختیار بازدیدکنندگان قرار گرفت تا مردم جشن دویست سالگی آمریکا را جشن بگیرند.

 

 

۲۳. پس از حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر، جزیره آزادی ۱۰۰ روز بسته شد و بازدید از این مجسمه تا سال ۲۰۰۴ ممنوع شد.

 

از دست ندهید